Αρχική Σελίδα Νέα

Γιατί οι ΗΠΑ είναι πιό ανήσυχες για μια εμπορική διαπραγμάτευση από την Κίνα

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μοτοσικλέτα ύφους ποδηλάτων ρύπου για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μοτοσικλέτα ύφους ποδηλάτων ρύπου για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Γεια Joe, Ευχαριστίες για την αποστολή μου τέτοιων θαυμάσιων ποδηλάτων και μερών, είναι πραγματικά καλή ποιότητα και οι έμποροί μου όπως τους πολύς, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα σπου θα απασχοληθούμε για μακροπρόθεσμο πάντα.

—— Abdoul OUEDRAO

Γεια Mr.Joe, Ήμαστε μαζί για περισσότερο από 5 έτη, θέλω ακριβώς να πω ότι όλα εσείς, εγώ και ο πατέρας μου appriciate αυτοί πολύς, θυμήθηκαν λένε γεια στην οικογένειά σας και το χαριτωμένο κοριτσάκι.

—— Elidon Gutierrez Montes

5 έτη επιχειρησιακά στην Κίνα, συνάντησα πολλά είδη ανθρώπων, αλλά ο Joe είναι απολύτως το τιμιότερο άτομο συναντήθηκα πάντα, καμία καλή ή κακή είδηση θέματος, θα με ενημερώσει και δεν θα βρεθεί ποτέ, αυτό είναι ο λόγος που συνεχίζω με τον.

—— Morgan Simpara

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Γιατί οι ΗΠΑ είναι πιό ανήσυχες για μια εμπορική διαπραγμάτευση από την Κίνα

Ποια πλευρά, Ουάσιγκτον ή Πεκίνο, είναι η πιό ανήσυχη για προσιτότητα μια διαπραγμάτευση να τελειώσει τον καταστρεπτικό εμπορικό πόλεμο που έχει διαρκέσει κατά τη διάρκεια ενός έτους; Είναι σαφές ότι η απάντηση είναι οι ΗΠΑ, αφότου προσπάθησε ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να χρωματίσει την Κίνα ως χάνοντας πλευρά στον παρατεταμένο εμπορικό πόλεμο τη Δευτέρα πειραχτηριών.

 

Ρίξτε μια ματιά στο πώς ο εμάς-προωθημένος εμπορικός πόλεμος ενάντια στην Κίνα έχει προσκρούσει στη αμερικανική οικονομία. Ο εμπορικός πόλεμος ωθεί την αμερικανική αγροτική οικονομία προς μια πραγματική ρευστοποίηση. Η αμερικανική κατασκευή βυθίζει στην υποχώρηση και το χρέος της χώρας είναι έτοιμο να χτυπήσει ένα αρχείο. Έχει υπάρξει ένας αυξανόμενος αριθμός εκθέσεων σχετικά με τα δυτικά μέσα για τη ζημία που ο εμπορικός πόλεμος έχει προκαλέσει, λέγοντας τους καταναλωτές, οι αγρότες και οι κατασκευαστές είναι όλα τα θύματα. Όλα αυτά δείχνουν ότι οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την τοποθετώντας πίεση να τελειώσουν το εμπορικό πόλεμο με την Κίνα.
  

Τα τιτιβίσματα του ατού είναι πραγματικά ενδεικτικά της αμερικανικής επιθυμίας να ασκηθεί η πίεση στην Κίνα για μια εμπορική διαπραγμάτευση. Αν και οι Κίνα-ΗΠΑ κάνουν εμπόριο οι συζητήσεις ήταν «πίσω στη διαδρομή» από μια ιδιαίτερα προσδοκώμενη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου Trump και ο κινεζικός Πρόεδρος ΧΙ Jinping στο περιθώριο της συνόδου κορυφής G20 τον Ιούνιο, αυτό είναι πάρα πολύ πρώτος για να πει εάν μια εμπορική διαπραγμάτευση θα μπορούσε τελικά να επιτευχθεί.
 

Και η Κίνα και οι ΗΠΑ θέλουν να τελειώσουν το εμπορικό πόλεμο. Αλλά η Κίνα είναι προφανώς πιό ήρεμη από τις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ ανάφλεξαν το εμπορικό πόλεμο κατά πρώτο λόγο. Παρά τη δήλωση του ατού ότι «οι εμπορικοί πόλεμοι είναι καλοί και εύκολο να κερδιστούν,» η πραγματικότητα είναι ότι οι ΗΠΑ αισθάνονται τον αυξανόμενο πόνο από το εμπορικό πόλεμο.
 

 

Υπάρχει μια συναίνεση στις ΗΠΑ που γίνονται σκληρές στην Κίνα, αλλά οι απόψεις διαφέρουν εάν οι ΗΠΑ πρέπει να προσφύγουν σε έναν εμπορικό πόλεμο. Όσο περισσότερο ο εμπορικός πόλεμος διαρκεί, η περισσότερο αμερικανική οικονομία θα υποφέρει.
 

 

Συνεπώς, η διοίκηση ατού θα αντιμετωπίσει περισσότερη εσωτερική αντίθεση ενάντια στην εμπορική πολιτική της, πετώντας μια σκιά στις προοπτικές της επανεκλογής το 2020.
 

 

Φυσικά, ο εμπορικός πόλεμος βλάπτει επίσης την Κίνα, αλλά η Κίνα είναι σε θέση να την υπομείνει. Αν και η κινεζική οικονομία αντιμετωπίζει την προς τα κάτω πίεση, πραγματοποιεί τη πρωτοφανή οικονομική αναδόμηση και τη μεταρρύθμιση, οι οποίες θα αυξήσουν τη δυνατότητα για την οικονομική ανάπτυξη. Ο ρυθμός ανάπτυξης ΑΕΠ στο δεύτερο τρίμηνο ήταν 6,2 τοις εκατό παρά το εμπορικό πόλεμο, ο οποίος αποδεικνύει ότι η Κίνα είναι σε θέση να αντισταθεί το εμπορικό πόλεμο.
 

 

Πέρα από τους προηγούμενους κύκλους συζητήσεων, οι ΗΠΑ ήταν υποτιθέμενες για να έχουν αισθανθεί την αντοχή της Κίνας στις οικονομικές προκλήσεις καθώς επίσης και τη σταθερότητά της και να επιλύσουν να μην παραγάγουν στην πίεση. Η εμπιστοσύνη της Κίνας υποστηρίζεται επάνω από την οικονομική ορμή και το θεσμικό πλεονέκτημά της.
 

 

Η Κίνα έχει πει επανειλημμένα ότι είναι ειλικρινής στις εμπορικές συζητήσεις εκμετάλλευσης με τις ΗΠΑ, αλλά δεν θα δεχτεί μια διαπραγμάτευση που θα περιόριζε την ανάπτυξή της. Οι μελλοντικές εμπορικές διαπραγματεύσεις αναμένονται για να διεξαχθούν στην ίση θέση και να λάβουν υπόψη τις λογικές ανησυχίες κάθε πλευράς.
 

 
Χρόνος μπαρ : 2019-07-19 09:41:22 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Chongqing Dongzhan Industry And Trade Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Deng

Τηλ.:: 86-23-6627-8550

Φαξ: 86-23-6627-8550

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)